WINDOWS ANDROID IOS MAC
  • 4.00 /5

Gom Player Популарни Видео Репродукција На Софтверот

Видео, овозможувајќи за висока резолуција репродукција на Gom Player на вашиот вкус во филмови врвови на програмата што ќе. Видеа во секоја резолуција ќе може да игра. Дури и ниско-spec компјутер, дури и со висок квалитет. Gom Player вие сте на вашиот компјутер, други играчи ќе ве однесе далеку надвор. Gom Player други во супериорен насока, за разлика од некои од конкуренцијата е сосема бесплатно. Оваа програма degistirilebiliraryuz имотот. Три-димензионални превод поддршка. Речиси и да не може да се отвори формат на датотека што ќе не, дури и музика, ќе поднесе жалба на вашиот вкус. Бидејќи било каков вид на аудио датотеките за да ја отворите. Исто така, се должи на индивидуализира често kullananar може да се изгради на вашата листа. Категории: Играчи, Видео Софтвер Оперативен Систем WINDOWS.

Gom Player image
Gom Player

преземете

  • Лиценца : Бесплатна Верзија
  • Верзија : 2.2.62.5209
  • Големина : 12.7 MB
  • Оперативен Систем :
    • WINDOWS
  • Оперативен Систем Верзија : Windows 8/Windows 7/Vista/XP SP2
  • Производител:
  • Датум На Ажурирање : 2015-02-13